Nieuws

Het laatste nieuws, gewijzigde openingstijden en alle aanbiedingen van mijnTafel Haren.
 

 

Nazomer Kortingsactie

07-09-2016

Opruimen saai, niet genoeg spullen? Niet als je dat samen doet met bijvoorbeeld een familielid, vriend(in) of een andere bekende en vervolgens samen de spullen gaat verkopen bij mijnTafel Haren. Wij maken dat de komende periode extra leuk. Vanaf nu tot 17 oktober 2016 kunt u 4 weken lang een tafel bij ons huren voor slechts € 60! Wees er snel bij want vol=vol! Kom langs in de winkel of reserveer via het reserveringsformulier op onze website.

Huur je al een tafel? Huur er een bij of verleng je tafelhuur onder dezelfde voorwaarden. Zie ook onze advertentie op onze facebook-pagina:

Uitreiking cheque aan Zwembad Scharlakenhof:
Zoals u ongetwijfeld zult weten, heeft mijnTafel Haren ook een goede-doelen-tafel. Als u na de huurperiode spullen over hebt, kunt u ze doneren aan onze tafel voor het goede doel. We prijzen de spullen af en als ze vervolgens alsnog worden verkocht, gaat de opbrengst naar een goed doel.

Het doel waarvoor we de afgelopen periode hebben gespaard is Zwembad Scharlakenhof in Haren (www.zwembadscharlakenhof.nl). Het zwembad wordt door 55 vrijwilligers gerund. Op woensdag 31 augustus jl. hebben wij een cheque uitgereikt aan de voorzitter Piter Bakker en de secretaris Frank Arkema van het stichtingsbestuur van maar liefst € 1610,43! Dit bedrag gaan zij besteden aan de broodnodige vervanging van spe(e)lmaterialen.

Op dit moment zijn wij nog op zoek naar ons volgende plaatselijke goede doel. Mocht u suggesties of ideeën hebben, laat het ons dan weten.

Reserveren voor de komende feestdagenperiode:
De laatste maanden van het jaar gaat een drukke periode worden bij mijnTafel Haren. Net als voorgaande jaren verwachten wij voor de feestdagenperiode weer een wachtlijst voor het huren van een tafel. Als u van plan bent om bijvoorbeeld de tweede helft november een tafel te gaan huren, dan raden wij u aan om nu alvast te reserveren om t.z.t. teleurstelling te voorkomen.  Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst afgewerkt.

Facebook:
Blijf op de hoogte van al het nieuws rond mijnTafel Haren via facebook, like onze pagina en deel de advertentie met onze huidige kortingsactie. Vast bedankt!

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst!

Roelof & Frouke                    

 

 
line

Paginagroot artikel in 'Ons Haren'

29-06-2016

Kijk eens wat een mooi artikel Marco in 't Veldt van Ons Haren over ons heeft gemaakt en maar liefst op twee hele pagina's! De krant is vandaag (woensdag 22 juni) uitgekomen. Heel erg bedankt Marco!

 
line

Wij vieren ons 2-jarig jubileum met speciale aanbieding!!!

17-05-2016
     

Beste (oud-)huurder,

Wat gaat de tijd toch snel! Op 24 mei a.s. vieren wij al weer ons 2-jarig jubileum! Wij blikken terug op twee vruchtbare jaren. Onze winkel trekt gemiddeld maar liefst ruim 300 klanten per dag! Regelmatig krijgen we te horen, dat mijnTafel Haren zich onderscheidt door de intieme en gemoedelijke sfeer, de gezelligheid en de persoonlijke benadering. Sommige van onze huurders staan er al vanaf de openingdag en vele zijn er al voor vierde of vijfde keer.Jubileum-aanbieding:
Om ons 2-jarig bestaan te vieren kunt u nu profiteren van een speciale aanbieding:
3 weken huren = 2 wekenbetalen. U krijgt dus 1 week gratis
Voor een standaardtafel betaalt u dan voor 3 weken slechts € 45,00i.p.v. € 67,50! En dat is toch maar mooi meegenomen! Deze aanbieding geldt zowel voor nieuwe klanten als voor klanten die al in ons bestand staan. Er dient dan vóór 1 juli a.s. te worden gereserveerden de huurperiode moet ingaan vóór 1 oktober 2016.

We verloten 2 weken gratis tafelhuur:
mijnTafel Haren is actief op Facebook en we krijgen steeds meer “likes” en leuke reacties. Like onze facebookpagina, deel het bericht en wie weet win je 2 weken gratis tafelhuur!

Veel vraag naar LP’s/gereedschappen/fietsonderdelen etc.:
Tip: We krijgen regelmatig de vraag van klanten of er ook LP’s (vinyl) worden verkocht. Ook is er altijd veel vraag naar gereedschappen, fietsonderdelen etc. Mocht u deze artikelen willen verkopen, dan is daar dus zeker een markt voor bij ons!

Tassen verzamelen:
Hebt u thuis veel plastic tassen liggen waar u niets mee doet? Wij willen ze graag hebben! Kom ze langsbrengen. Wij geven ze mee aan klanten die zelf geen tasje mee hebben gebracht.

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke


 
 
 
 

 

 
line

CONCEPT-WIJZIGING

15-12-2015

Beste (oud-)huurder,

Wijziging in ons concept:
In mei 2014 hebben wij de deuren van onze winkel geopend voor huurders om haar/zijn tafel(s) te vullen met gebruikte, nieuwe of zelfgemaakte spullen. De winkel, de locatie aan de Rijksstraatweg met eigen parkeerterrein, de uitstraling, het concept en het niveau wordt als zeer positief ervaren. Wij als team van mijnTafel Haren proberen het de huurders en kopers zo aangenaam mogelijk te maken. Na ongeveer anderhalf jaar hebben wij de balans opgemaakt en gaan we een belangrijke verandering doorvoeren om de continuïteit te waarborgen.

Belangrijk: Vanaf 1 januari 2016 is 90% van de opbrengst van de verkoop voor de huurder. Voor de artikelen die voorzien zijn van prijsbarcodestickers, die zijn geprint vóór 1 januari 2016, geldt nog dat de volledige opbrengst voor de huurder is. De overgang voor de huidige huurders van 100% naar 90% zal dus geleidelijk aan plaats vinden.

Cadeautip:
U kunt bij ons een cadeaubon kopen, die kan worden gebruikt voor het huren van een tafel of voor het kopen van artikelen bij mijnTafel Haren.

Facebook:
mijnTafel Haren is actief op Facebook en krijgt steeds meer “likes” en veel leuke reacties. Een tip: Maak foto’s van uw ingerichte tafel, vermeld het tafelnummer erbij en plaats die op Facebook. mijnTafel Haren zal deze foto’s zeker delen!

Tassen verzamelen:
Hebt u thuis nog plastic tassen liggen waar u niets mee doet? We willen ze graag hebben! Kom ze langsbrengen. Wij geven ze mee aan klanten, die zelf geen tasje mee hebben gebracht.
 
Tot slot:
Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben over bovenstaande, neem dan gerust contact met ons op.
 

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke!

 
line