Nieuws

Het laatste nieuws, gewijzigde openingstijden en alle aanbiedingen van mijnTafel Haren.
 

 

KONINGSDAG GESLOTEN!

20-04-2017

Op Koningsdag (donderdag 27 april) zijn wij de gehele dag GESLOTEN!
 

 
line

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN GOEDE VRIJDAG EN PASEN!!

25-03-2017

GOEDE VRIJDAG (14 april) sluiten wij om 18.00 uur.

BEIDE PAASDAGEN GESLOTEN (zondag 16 en maandag 17 april)

 

 
line

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN MET KERST/NIEUWJAAR

06-12-2016

Beste (oud-)huurders,

Aangepaste openingstijden Kerst/Nieuwjaar:
We zijn beide Kerstdagen (zondag 25 en maandag 26 december) en Nieuwjaarsdag (zondag 1 januari) gesloten!

Reserveren voor de Kerst:
De afgelopen weken was het een drukte van belang bij ons in de winkel, zowel wat betreft de verhuur van de tafels als de verkoop. Dit had natuurlijk alles te maken met zowel Sinterklaas- als Kerstinkopen. De Sinterklaasviering zit er voor de meeste van ons inmiddels op. Maar er zijn natuurlijk ook veel mensen die met de Kerstdagen cadeautjes uitwisselen. We hebben voor de Kerst nog een beperkt aantal tafels beschikbaar. Mocht u nog (kerst-)spullen willen verkopen de komende periode, dan kunt u contact met ons opnemen voor het huren van een of meer tafels. Maar wees er snel bij, want… VOL=VOL!

Uitbetaling opbrengst per 1 januari 2017 naar 90%:
Nogmaals ter informatie (zoals we ook al in onze vorige Nieuwsbrief van oktober hebben aangegeven): Vanaf 1 januari a.s. geldt dat ook artikelen die nog voorzien zijn van prijsbarcodestickers geprint vóór 1 januari 2016 automatisch worden omgezet van 100 naar 90% uitbetaling.

Cadeautip:
U kunt bij ons cadeaubonnen kopen voor zowel het huren van een tafel als voor het kopen van artikelen vanaf 5 euro!

Tassen verzamelen:
En wederom een oproep aan u: Hebt u thuis veel plastic tassen liggen waar u niets mee doet? We willen ze heel graag hebben! Wij geven ze mee aan klanten die zelf geen tasje hebben meegebracht.

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke!


 

 
line

OVER 4 WEKEN KOMT DE SINT AL!

17-10-2016

Beste (oud-)huurders,

Reserveren voor de komende feestdagenperiode:
Wat gaat de tijd toch snel: Op zaterdag 12 november zet de Goedheiligman al weer voet aan wal in ons land! We merken in de winkel, dat er nu al gezocht wordt naar (voordelige) Sinterklaas- en Kerstcadeaus. Dus heb je bijvoorbeeld nog speelgoed, boeken, woondecoraties, mode accessoires o.i.d. die je wilt gaan verkopen,  reserveer dan NU een (extra) tafel, zodat je maximaal profiteert van de drukte die komen gaat. Vanaf half november hebben we al weer talloze reserveringen. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst afgewerkt.

Nieuw goed doel:
Ons nieuwe goede doel voor de komende periode is de Dierenambulance Afdeling Haren. De opbrengst van de verkoop van gedoneerde spullen door onze huurders zal door hen t.z.t. worden aangewend voor de financiering van een elektrische scooter als alternatief voor de auto. Die kan worden gebruikt voor kortere ritten, is milieuvriendelijk, goedkoop in verbruik en paaltjes/drukte in het verkeer zijn minder een ongemak.

Uitbetaling opbrengst per 1-1-2017:
Zoals je weet is sinds 1 januari 2016 90% van de opbrengst van de verkopen voor de huurder. Vanaf 1 januari 2017 geldt die 90% automatisch ook voor alle artikelen die nog voorzien zijn van prijsbarcodestickers, die waren geprint vóór 1 januari 2016. 

Cadeautip:
We hebben cadeaubonnen te koop vanaf € 5 voor zowel het huren van een tafel als voor het kopen van artikelen.

Tassen verzamelen:
Heb je thuis veel plastic tassen liggen waar je niets mee doet? Wij willen ze graag hebben! Kom ze langs brengen. Wij geven ze mee aan klanten die zelf geen tasje mee hebben gebracht.

Goede verkopen en een opgeruimd gevoel toegewenst door Roelof & Frouke

 

 
line